Wachttijden

Wachttijden

cropped-wachtkamer-2.jpgEen wachtlijst is onontkoombaar en verschilt sterk per periode in het jaar. Er zijn regelmatig perioden dat de wachtlijst zo lang wordt dat wij geen nieuwe cliënten meer kunnen aannemen omdat we niet kunen voorspellen wanneer u aan de beurt bent. Wij adviseren u dan te kijken op de volgende website: www.boetzelaer136.nl www.LVVP.nl www.KindenJeugdHaaglanden.nl

Als u ondanks die wachtlijst toch een behandeling of onderzoek wilt, zal eerder een eerste gesprek plaats vinden, zodat u ook kunt beslissen of het zinvol en gewenst is om op onze wachtlijst te staan. Een uitzondering bestaat voor cliënten die als gevolg van een ongeluk of eenmalig geweld klachten hebben. Zij kunnen vaak binnen een maand behandeld zijn (neem hiervoor per mail met ons contact op) Wie op de wachtlijst komt krijgt van ons wel een garantie voor welke datum wij in ieder geval de behandeling starten.

Op dit moment kunnen zowel Astrid als Bert geen nieuwe cliënten meer aannemen.

Indien er geen ruimte is voor nieuwe aanmeldingen of indien u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met uw huisarts of met ons. We kunnen dan overleggen over eventuele alternatieven.

U kunt ook uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt en zodat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart.