Contact

Contact

Astrid is te bereiken op de woensdag, donderdag en vrijdagochtend op telefoonnummer 06 41 93 83 37. U kunt een boodschap achterlaten als op moment van bellen de telefoon niet beantwoord wordt. Wanneer zij in de gelegenheid is, zal zij u terugbellen. De voorkeur gaat uit naar contact opnemen via de mail.

Bert is te bereiken op de dinsdag, woensdag en donderdag op telefoonnummer 06 34 10 89 11. U kunt een boodschap achterlaten of een sms-bericht sturen. Wanneer hij in de gelegenheid is, zal hij u terugbellen.

Bereikbaar

Openbaar vervoer
Per openbaar vervoer is het praktijkadres bereikbaar met de lijnen 11, 16, 21, 23 en 24.

Met de auto
U kunt uw auto in de buurt van de Van Boetzelaerlaan 136 parkeren. Vanaf de middag tot de avond gaat het om betaald parkeren. De praktijk beschikt NIET over eigen parkeervakken, er is vaak beperkt plek. Let op: van 13:00 t/m 24:00 uur is er betaald parkeren (zone 2263).

Bij de deur kunt u aanbellen bij desbetreffende persoon met wie u een afspraak heeft.

https://goo.gl/maps/ZSE6kqjXTnYdW3sMA

 

Spoed

In geval van crisis of spoed kunt u het beste tijdens kantooruren contact opnemen met uw eigen huisarts.

Buiten (avond en in het weekend) kantooruren met de huisartsenpost. Voor de regio Haaglanden is dit Hadoks (voorheen Smash):

Telefoonnummer: 070 346 96 69
Hadoks.nl/patienten/acute-zorg

Waarneming

In geval van langdurig ziekte of vakantie is de waarneming geregeld via één van onze collega’s aan de van Boetzelaerlaan 136. Wij brengen onze cliënten van de waarnemer op de hoogte op het moment dat waarneming nodig is. Ook zijn de contactgegevens van de waarnemer dan te lezen in het automatische bericht dat wordt uitgestuurd als u ons op dat moment mailt.